Back to site

Cookie- og privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger

hoej.dk a/s

Borupvang 3

2750 Ballerup

Telefon: 9674 6200

Email: info@hoej.dk

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Læs vejledningen på http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på vores website:

- Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger

- Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site

5. Sitet anvender cookies fra følgende tredjepart, der har adgang til de pågældende cookies

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brug af personoplysninger

Ved køb indsamles oplysninger om navn, adresse og e-mail. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Personoplysningerne afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger. Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, at brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 9674 6200 eller DPO@hoej.dk